Jumpsquare Trampolilneparken

Jumpsquare Trampolineparken

Waar gaan jullie jumpen vandaag?

Op zoek naar een lekker actief uitje met de kinderen? Bij Go-Kids Erop Uit is altijd wel iets leuks te vinden dat geschikt is voor jouw gezin.

Wat dacht je van… heerlijk sportief jumpen in één van de geweldige trampolineparken van Jumpsquare – je vindt ze in het hele land!

Jumpen: fun, sport en spanning

Ben je ook zo slecht in stilzitten? Dan is Jumpsquare de plek voor jou. Jumpen is dé ideale activiteit voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren. Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, voel je sterk in de Sport Area en voel je stoer bij het maken van je eerste backflip in de Trick Area.

Jumpsquare Trampolineparken

Mini Jump bij JumpSquare

Kun jij niet wáchten tot de dag dat je 7 jaar wordt en eíndelijk mag gaan Jumpen? Psst… dan hebben we iets leuks voor je: Mini Jump! Tijdens de Jumpsquare Mini Jump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kids van 1,5 t/m 6 jaar. Samen met je ouders of begeleiders kun je dan springen, rollen en vallen zonder dat de grote jumpers jou in de weg staan.

Niet gewoon trampoline springen

Ga los op het veld met aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk.

Sommige Jumpsquare locaties hebben zelfs interactieve en Virtual Reality Jump Games!

Kinderfeestje bij Jumpsquare Trampolineparken

Jumpen op je kinderfeestje: Jump Party

Ga samen los op de trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en leef je helemaal uit. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel.

Met de verschillende Jump Party arrangementen maak je er een onvergetelijke verjaardag van!

Discojumpen: Happy Hours

Zin in een feestje? Dan zit je bij Jumpsquare ook goed! Elke vrijdag en zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur zijn er de Jumpsquare Happy Hours. De gaan de zaallampen uit, discolampen aan en kun je los gaan op de vetste beats. Samen met je vrienden 3 uur lang Jumpen, elkaar uitdagen voor een potje Dodge Ball of elkaar nieuwe Tricks leren.

Jumpsquare indoor trampoline springen

Leer de vetste tricks: JumpScool

Wil je indruk willen maken op je vrienden? Ben jij niet bang uitgevallen en durf jij je grenzen te verleggen? Dat willen we zien! Tijdens de Jumpsquare JumpScool leer jij de vetste tricks van de Jump Masters. Met een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en conditie maak jij binnenkort – alsof het niets is – een salto, cody of backflip.

Locaties Jumpsquare Trampolineparken

Je vindt Jumpsquare op heel veel plekken in Nederland. Waar gaan jouw kids los op de trampolines?