Volop tips in jouw buurt

Wat je ook zoekt voor je kinderen, je vindt het bij Go-Kids in meer dan 25 regio’s. Via de provincies kom je vanzelf in de juiste regio terecht.

In elke regio vind je de leukste uitjes, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants, evenementen en nog veel meer op een rijtje – allemaal bij jou in de buurt!

Kies je provincie

Waar wil je zoeken?

Go-Kids is actief in bijna heel Nederland. Toch kun jij fijn zoeken – of rondkijken – binnen de regio waar jij woont, naartoe wilt of op vakantie bent. Wel zo overzichtelijk.

Voor jou uitgezocht in de regio!

Jij kiest de provincie, zo helpen we je om van alles voor je gezin te vinden: van uitjes tot kinderfeestjes, van ondersteuning tot restaurants, van zomerkampen tot kinderfilms… ons team heeft het voor je uitgezocht!

Alle regio's per provincie

In Noord-Holland heeft Go-Kids maar liefst 7 verschillende regio’s.
Elke regio heeft een heerlijke hoeveelheid tips voor uitjes, kindvriendelijke restaurants, kinderfeestjes en nog veel meer.

Kies jouw regio in Noord-Holland:

In Zuid-Holland hebben we twee regio’s waarin je allerlei leuke adresjes en activiteiten voor je gezin kunt vinden.
Je kunt natuurlijk ook alledrie de regiosites bekijken voor inspiratie!

Kies jouw regio in Zuid-Holland:

Woon je in of ga je met je kinderen naar Zeeland?
Check dan wat de Go-Kids regiomanager voor je heeft gevonden:

In Noord-Brabant hebben onze regiomanagers 4 regio’s uitgebreid gevuld met inspiratie voor jouw gezin.
In welk deel van Brabant wil jij kijken?

Kies jouw regio in Noord-Brabant:

Ben je op zoek naar leuke uitjes, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants en evenementen in Limburg?
Kijk maar eens wat de regiomanager van Go-Kids Limburg voor je op een rij heeft gezet!

De provincie Gelderland is bij Go-Kids verdeeld in 4 mooie regio’s.
Alle vier de regiosites staan boordevol inspiratie voor allerlei leuks voor jou en je kinderen.

Kies jouw regio in Gelderland:

Eén regio beslaat bijna de hele provincie Utrecht: Go-Kids Utrecht & Amersfoort.
Toch zijn er ook stukjes van de provincie die bij andere regio’s horen, die vind je dus ook hieronder.

Kies jouw regio in Utrecht:

De provincie Flevoland is door de regiomanager van Go-Kids Flevo in kaart gebracht.
Heb jij al gezien hoeveel leuke adresjes en activiteiten er zijn in Flevoland?

In de provincie Overijssel zijn 3 Go-Kids regio’s actief.
Alledrie staan ze boordevol uitjes, kinderfeestjes, activiteiten en nog veel meer voor je gezin.

Kies je regio in Overijssel:

Woon je in Drenthe, ga je er op vakantie of een weekendje weg?
Kijk dan zeker wat onze regiomanager van Go-Kids Drenthe voor je heeft uitgezocht!

In Friesland is van alles te beleven voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.
Wil je weten wat allemaal? Check de regiosite van Go-Kids Friesland!

In Groningen is natuurlijk ook van alles te beleven voor gezinnen met kinderen.
Onze regiomanager voor Noord-Nederland heeft ook allerlei leuks in de provincie Groningen in kaart gebracht!

Populaire uitjes in Nederland

Noord-Holland

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland loopt van Texel tot en met Hoofddorp, van Zandvoort tot en met Hilversum, van Castricum tot en met Volendam, van Egmond aan zee tot en met Enkhuizen – en alles er tussenin.

Er zijn zelfs twee hoofdsteden: Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, Haarlem die van Noord-Holland.

Noord-Holland heeft van alles te bieden voor gezinnen – je vindt het in 7 Go-Kids regio’s!

Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland

Zuid Holland is een prachtige provincie – je vindt er de leukste kindvriendelijke uitjes en activiteiten.

In Zuid-Hollandse regio’s: Leiden – Den Haag en Rotterdam houdt Go-Kids je op de hoogte van de meeste actuele en toffe uitjes: op de website, via onze social media kanalen en de regionale nieuwsbrieven.

Check jouw Go-Kids regio in Zuid-Holland en ontdek het vele leuks in deze fijne provincie.

Zeeland

Provincie Zeeland

Zeeland bestaat uit 7 eilanden. Schouwen-Duiveland, Tholen en Sint-Philipsland, Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen, zijn met elkaar verbonden door een tunnel en bruggen. En dan hebben we nog Goeree Overflakkee!

Naast vele mooie stranden en natuurgebieden heeft Zeeland historische steden zoals Middelburg, Vlissingen, Veere, Goes en Zierikzee – bomvol leuke uitjes en activiteiten. Voor tips over gezinsuitjes in Zeeland ga je naar Go-Kids!

Noord-Brabant

Provincie Noord-BrabantBrabant staat bekend om zijn mooie natuur en de bourgondische gezelligheid. Grote steden zoals Den Bosch, Eindhoven en Breda zijn absoluut een bezoek waard, maar ook in de omliggende kernen valt er genoeg te beleven.

Natuurlijk mag een uitje naar de Efteling niet ontbreken! Sluit jullie dag af bij een familierestaurant met speeltuin of bij een van de vele pannenkoekenrestaurants.

Ontdek ook de kindvriendelijke vakantieparken en campings voor een fantastische vakantie in Brabant!

Limburg

Provincie LimburgAls je aan Limburg denkt, dan denk je snel aan het Heuvelland, Maastricht en natuurlijk een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Maar Limburg heeft natuurlijk veel meer te bieden voor gezinnen met kinderen.

Zo heb je de mooie Maasduinen in Noord Limburg waar je heerlijk kan wandelen. Er zijn pretparken (voor jong en oud) en dierentuinen.

Wil je langer blijven? Er zijn oneindig veel campings en vakantieparken. Kortom: er is van alles te doen met je kinderen in Limburg – je vindt het allemaal bij Go-Kids.

Gelderland

Provincie GelderlandIn Gelderland hoef je je tijdens een dagje uit geen moment te vervelen! De Veluwe, de Stedendriehoek en de Betuwe zijn prachtige streken om eindeloos te genieten van de natuur.

Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, Arnhem en Nijmegen zijn steden met veel historie en net als de omliggende kernen het bezoeken waard.

Voor kinderen is er in Gelderland van alles te beleven. Ga erop uit en wandel door de dierentuin, word ridder in een kasteel, stap in de achtbaan of bezoek een leuk museum.

Provincie Utrecht

Provincie UtrechtDe provincie Utrecht in de Randstad heeft veel te bieden: lekker centraal middenin het land. Deze provincie loopt van Woerden tot Amersfoort en van Baarn tot Vianen.

Er is van alles te beleven voor het hele gezin: in grote steden zoals Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, maar ook in de kleinere plaatsen

En wat dacht je van de prachtig gevarieerde natuur met waterplassen, bossen, heide en natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug. Kijk maar eens hoeveel leuks er is voor jouw kids!

Flevoland

Provincie Flevoland
Deze prachtige en jongste provincie van Nederland is verdeeld in 2 delen: Noordoostpolder en de Flevopolder.

Qua landoppervlakte is Flevoland bovendien de kleinste provincie – en door middel van drooglegging door mensen gemaakt!

Naast Lelystad als hoofdstad en de andere grote stad Almere zijn ook veel prachtige dorpen en steden het bezoeken waard. Mooie natuur en andere leuke activiteiten: er is van alles te doen voor gezinnen.

Overijssel

Provincie OverijsselOverijssel ken je vást van de Hanzesteden zoals Zwolle, Kampen, Hasselt, Deventer, Ommen en Oldenzaal. Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Enschede in Twente is de grootste stad.

Je hebt in Overijssel ook prachtige natuurgebieden, zoals Het Vechtdal, de Sallandse Heuvelrug en de Weerribben-Wieden.

Bezoek Giethoorn, ontdek de natuur, bezoek één van de attractieparken of overnacht op een van de vele kindvriendelijke campings en vakantieparken.

Drenthe

Provincie Drenthe

Drenthe is een prachtige provincie waar je met je gezin heerlijk kunt genieten in de natuur. Drenthe staat bekend om de vele bossen, heide, vennen, en natuurlijk de beroemde Hunebedden.

Er is heel veel te doen in Drenthe voor kinderen. Speeltuinen, klimbossen, indoor speeltuinen, trampolineparken en natuurlijk de avonturenparken zoals onder andere WILDLANDS. Je kunt grotere steden bezoeken zoals Assen en Emmen, maar ook kleine knusse dorpjes zoals museumdorp Orvelte.

Drenthe heeft een aantal grote natuurgebieden zoals De Hondsrug, Dwingelderveld, het Drents Friese Wold en het Holtingerveld met verschillende leuke wandelroutes voor het hele gezin.

Wil je overnachten in Drenthe? Er zijn genoeg vakantieparken, campings, hotels en B&B’s waar je van een heerlijke vakantie kunt genieten!

Friesland

Provincie Friesland

Geniet van de afwisselende en ongerepte natuur, Friesland telt maar liefst vier verschillende Nationale Parken (beschermde natuurgebieden).

Kom in het noorden lekker uitwaaien aan de Waddenzee, middenin Friesland vind je het beroemde Friese Merengebied waar je heerlijk kunt watersporten, hier zijn zoveel (onbewoonde) eilandjes om te ontdekken! Dat kan heel goed tijdens een dagje sloep varen, zeilen, surfen, of SUPpen.

In het zuidwesten van de provincie vind je de mooie bossen van Gaasterland en ook in het Drents-Friese Wold in het zuidoosten kun je super mooie boswandelingen maken.

En vergeet niet te city-hoppen langs de 11 steden! In deze prachtige steden kun je uitstekend terecht voor veel plezier zoals theaters, bioscopen, trampolineparken, leuke winkels en horeca adresjes.  Er is genoeg te beleven in het prachtige Friesland.

Groningen

Provincie Groningen

Groningen is natuurlijk ook een hele mooie provincie… die is alleen nog niet in kaart gebracht door Go-Kids. Zodra er een regiomanager mee aan de slag gaat zal die hier ook vertellen waarom Groningen leuk is voor gezinnen met kinderen!

Wij werken samen met