Gelderland met kinderen

Woon jij met je gezin in Gelderland? Dan kan het lastig zijn te kiezen uit de vele uitjes, kinderfeestjes en nog veel meer handige adresjes voor jou en je kinderen.

Go-Kids helpt je graag! Met 4 regio’s in Gelderland hebben we heel veel voor je uitzocht van wat er te vinden is in deze provincie. Ook superhandig als je in Gelderland op vakantie bent!

Kies de regio die jij wilt ontdekken!

Gelderland

In Gelderland hoef je je tijdens een dagje uit geen moment te vervelen! De Veluwe, de Stedendriehoek, de Achterhoek en de Betuwe zijn prachtige streken om eindeloos te genieten van de natuur.

Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, Arnhem en Nijmegen zijn steden met veel historie en net als de omliggende kernen het bezoeken waard.

Voor kinderen is er in Gelderland van alles te beleven. Ga erop uit en wandel door de dierentuin, word ridder in een kasteel, stap in de achtbaan of bezoek een leuk museum.

Wat is er allemaal te vinden voor jouw gezin in de regio Nijmegen?
Kijk maar wat onze regiomanager allemaal gevonden heeft!

Check ook onze online Go-Kids Shop!

Deze regio omvat de stad Arnhem, maar veel meer dan dat.
De naam zegt het al: de Betuwe en de Gelderse Vallei horen er ook bij.
Wat is er in de regio Arnhem Betuwe Vallei allemaal voor jouw gezin?

Check ook onze online Go-Kids Shop!

De Stedendriehoek – dat zijn de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
Wat wil jij bekijken in de regio met drie mooie steden?

Check ook onze online Go-Kids Shop!

Op Go-Kids Veluwe zijn talloze handige adresjes in het noordelijke deel van Gelderland op een rij gezet.
Wat zoek jij op de Veluwe?

Check ook onze online Go-Kids Shop!

Populaire uitjes voor gezinnen

Wat is waar in Gelderland?

Bij de provincie Gelderland denk je waarschijnlijk allereerst aan de prachtige natuur. En terecht, want er is veel groen in Gelderland. Maar ook allerlei leuke steden en dorpen waar van alles te beleven is voor jouw gezin. Uitjes, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants en natuurijk campings en vakantieparken – want het is een geweldige provincie voor een fijne vakantie.

In Gelderland hebben we de vele adresjes voor je op een rij gezet in 4 Go-Kids regio’s:

  • regio Nijmegen
  • Arnhem Betuwe Vallei
  • Stedendriehoek
  • Veluwe

Ontdek de regio waar je woont of op vakantie bent, en zeker ook de regio’s er omheen!

Gelderland

regio Nijmegen

De geschiedenis van Nijmegen gaat meer dan 2000 jaar terug en daarmee is dit een van de oudste steden van ons land. Die rijke historie  zie je terug in musea, parken en gebouwen.

Daarnaast vind je niet alleen rondom Nijmegen zelf, maar ook daarbuiten prachtige natuurgebieden. Denk aan het Land van Maas en Waal!

Zowel in Nijmegen als in de omliggende dorpen en steden zoals Wijchen, Beuningen, Groesbeek, Druten, Beneden-Leeuwen, Cuijk, Mill, Boxmeer en Overloon vind je een grote hoeveelheid kindvriendelijke uitjes, activiteiten, evenementen en restaurants.

Dit maakt regio Nijmegen een ideale bestemming voor de toerist die verblijft op een van de vele campings, vakantieparken of andere overnachtingsmogelijkheden die de regio rijk is.

Arnhem Betuwe Vallei

Deze regio in het midden van Gelderland heeft heel wat de bieden. Van De Betuwe met Tiel als middelpunt in het westen,

De Gelderse Vallei met steden als Wageningen, Veenendaal, Barneveld en Ede in het midden en in het oosten de regio Arnhem met zelfs een stukje Achterhoek.

Ook de natuur van de Veluwe en de Posbank heeft veel te bieden. Of je nou van natuur, cultuur of steden houdt, in de regio Arnhem Betuwe Vallei is het allemaal te vinden!

Stedendriehoek

In de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omliggende regio’s is altijd wel wat te beleven. Geniet met je kinderen van een dagje weg in de buurt.

Ook de omliggende regio’s Brummen, Voorst en Lochem bieden veel activiteiten voor een dagje uit. Ga eropuit met je familie, je vrienden of alleen je eigen gezin.

Ontdek het gebied rond de IJssel, bezoek een boeiend museum in een van de Hanzesteden. En sluit je dagje weg af met een heerlijke etentje bij een van de vele restaurants.

Veluwe

De Veluwe is een uniek stukje natuur in midden Nederland. Bij Go-Kids Veluwe ontdek je de leukste uitjes voor kinderen in het noorden van Gelderland.

Geniet van prachtige wandelingen door de bossen, via kabouterpaden of over zandverstuivingen rond Putten, Ermelo, Epe, Heerde, Nunspeet en Hoenderloo.

Ontdek de geheimen van de regio bij een spannend museum in Elburg, Terschuur of Apeldoorn. Ga actief op pad, een dagje winkelen, zwemmen, een sportief spelletje spelen of bezoek een kasteel in Harderwijk, Nijkerk, Voorthuizen of Vaassen.

Wij werken samen met