Provincie Utrecht met kinderen

Woon jij in de provincie Utrecht? Dan is het voor jou superhandig om overzichtelijk in beeld te krijgen wat voor leuke uitjes, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants en andere fijne adresjes voor je gezin.

Bij Go-Kids wordt het overgrote deel van de provincie Utrecht afgedekt door de regio Utrecht & Amersfoort. Toch zijn er ook stukjes van de provincie die in een andere Go-Kids regio vallen. Het is maar net waar je woont of op vakantie bent!

Kies de regio die jij wilt ontdekken!

Provincie Utrecht

De provincie Utrecht in de Randstad heeft veel te bieden. De provincie ligt middenin het land en loopt van Woerden tot Amersfoort en van Baarn tot Vianen. Je vindt er grote steden zoals Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, prachtige diverse natuur met waterplassen, bossen en natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug.

De grote steden Utrecht en Amersfoort hebben heel veel te bieden voor jouw gezin.
Vlak ook de kleinere plaatsen in de regio Utrecht & Amersfoort niet uit…
Wat wil je bekijken?

Check ook onze online Go-Kids Shop!

Het grootste deel van de regio Arnhem Betuwe Vallei valt in de provincie Gelderland.
Toch is er ook een stukje van de provincie Utrecht dat bij deze regio hoort.
Ben je benieuwd?

Check ook onze online Go-Kids Shop!

De regio Gooi & Vechtstreek valt voor het grootste deel in de provincie Noord-Holland.
Toch is er ook een stukje dat bij de provincie Utrecht hoort: de gemeenten Baarn en Eemnes.
Wat zoek jij in deze regio?

Check ook onze online Go-Kids Shop!

Populaire uitjes voor gezinnen

Wat is waar in de provincie Utrecht?

De provincie Utrecht kun je makkelijk verwarren met de stad Utrecht. Natuurlijk is de provincie veel meer dan alleen de Domstad. Amersfoort hoort erbij, maar ook nog heel wat leuke kleinere gemeenten.

Bij Go-Kids zijn in de provincie Utrecht 3 regio’s vertegenwoordigd:

  • regio Utrecht & Amersfoort
  • een stukje van de regio Arnhem Betuwe Vallei
  • een stukje van de regio Gooi & Vechtstreek
provincie Utrecht

regio Utrecht & Amersfoort

Het grootste gedeelte van de provincie valt in de regio Utrecht & Amersfoort.

Naast de steden Utrecht en Amersfoort horen ook deze plaatsen erbij: De Meern, Leidsche Rijn, Maarssen, Vinkeveen, Nieuwegein, Houten, Vianen, Driebergen, Zeist, Soest, Soesterberg, Maarn, Doorn, Leusden en Woudenberg. 

Twee grote steden en al die mooie gemeenten erbij – dat moet wel een regio zijn waar veel te vinden is voor jouw gezin… en dat klopt. Talloze gezinsuitjes, kindvriendelijke restaurants, plekken om te overnachten, kinderfeestjes, clubs en opgroeiadresjes… ga maar eens kijken!

Arnhem Betuwe Vallei

De regio Arnhem Betuwe Vallei bevindt zich voor het grootste deel in de Gelderland en wordt aangevuld met een klein stukje in de provincie Utrecht. In de Gelderse Vallei liggen onder andere Rhenen en Veenendaal. 

Gooi & Vechtstreek

Go-Kids regio Gooi & Vechtstreek valt voor een klein stukje in de provincie Utrecht. Het overgrote deel van deze regio ligt in de provincie Noord-Holland – de gemeenten Baarn en Eemnes vullen dat aan.

Wij werken samen met