Brandweerman Sam Live!

de Verloren Piratenschat

Samen met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert beleef je een vlammend avontuur bij De Verloren Piratenschat.

Deze spetterende voorstelling van Brandweerman Sam Live – vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties – wil je niet missen!

De Verloren Piratenschat (2+)

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg… de held van de buurt is weer terug!

Ook dit seizoen komt het immens populaire kinderidool Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. 

Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live!  De Verloren Piratenschat’. 

Een spannende zoektocht
naar de beruchte piratenschat

Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd.

Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging.

Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Speellijst Brandweerman Sam Live! - de Verloren Piratenschat

Van Hoorne Entertainment komt met Brandweerman Sam Live! in theaters in heel Nederland. Waar ga jij deze heerlijke voorstelling meemaken met je kind(eren)?

  Zeeland

  Groningen

  Drenthe

  Friesland

  Limburg

  Utrecht

   Flevoland

  Noord-Holland