Muziek maken met Dirk Scheele

Lekker spelen met muziek

Alles maakt geluid, probeer het maar uit!

De YouTube sensatie komt naar de theaters! In deze voorstelling duiken we samen met Dirk Scheele in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk je van alles over instrumenten zoals de gitaar, drums en de piano.

Zelf muziek maken!

Ontdek hoe eenvoudig je zelf muziek kunt maken met simpele voorwerpen! Denk aan een sleutelbos, de rits van je vest of je eigen handen om mee te trommelen.

Dirk geeft je in deze voorstelling een kijkje in zijn eigen muziekhuisje, waarin écht alles geluid maakt.

Samen in een rockband

Aan het eind wordt het publiek zelfs uitgedaagd uit om samen met Dirk op het podium te staan en een heuse rockband te vormen.

Veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes komen voorbij in deze voorstelling dus neem je vriendjes en familie mee, want samen muziek maken is één groot feest!

Dirk Scheele

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes.

Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk.

Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs.

Immens populair bij kids

Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 2-3x optreedt.

Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 60.000 abonnees.

Speellijst Muziek maken met Dirk Scheele

Dirk komt met zijn show Muziek maken in theaters in heel Nederland. Waar ga jij de show meemaken met je kind(eren)?

  Overijssel

  Gelderland

  Drenthe

  Groningen

  Friesland

  Utrecht