Erik of het klein insectenboek

HNTJong i.s.m. Stadssschouwburg Utrecht

Erik of het klein insectenboek is een geremixte versie van Godfried Bomans’ klassieke kinderboek. Een visuele en muzikale familievoorstelling, waarbij je ogen en oren tekortkomt.

Erik of het klein insectenboek (8+)

Erik Pinksterblom is een fantasierijk jongetje dat verlangt naar iets bijzonders. Gekrompen tot het formaat van een vlieg komt Erik terecht in stadspark de Wolleweide.

Hij beleeft bizarre avonturen tussen grassprieten die hoger zijn dan flatgebouwen. In deze wonderlijke wereld lijken de insecten verdacht veel op mensen.

Insecten net mensen

Erik ontmoet bekakte wespen, danst met de hiphophommel en slaapt in een slakken-Airbnb.

Gaandeweg ontdekt Erik steeds meer dat de insecten grote moeite hebben met overleven. Overal ligt afval en mensen spuiten pesticiden.

Kan Erik zichzelf en de insecten uit deze grote problemen redden?

Spectaculaire voorstelling

Deze spectaculaire roadmovie-voorstelling vol muziek, dans en een geweldige cast is eenmust see voor de hele familie.

Regisseur Noël Fischer en tekstschrijver Jibbe Willems werken na verschillende succes voorstellingen opnieuw samen voor dé kerstvoorstelling van 2022!

Belangrijke thema’s

Er is in de foyers van alles te beleven rondom de thema’s die in de voorstelling terugkomen zoals klimaatverandering, bijensterfte en zwerfafval.

Speellijst Ravi de Robot - Theater Sonnevanck

Theater Sonnevanck komt met Ravi de Robot in theaters in heel Nederland. Waar ga jij de voorstelling meemaken met je kind(eren)?

  Noord-Brabant

  Groningen