Koos & Moos

Vanaf2 Producties

Na de populaire YouTube-serie en prentenboek zijn Koos & Moos nu te zien in een theatervoorstelling, waarin ze gaan kamperen in het bos.

In deze vrolijke voorstelling leren Koos & Moos kinderen aan de hand van spannende verhalen en gezellige liedjes om lief te zijn voor onze aarde.

Koos & Moos (4-7 jaar)

Koos is een Koala. Hij woonde in Australië, maar toen zijn boom werd omgezaagd, had hij geen huis meer. Hij mocht bij Moos komen wonen: zijn allerbeste mensenvriend. Sindsdien gaan ze samen op avontuur! Je kunt Koos en Moos al kennen van hun populaire YouTube-serie en het prentenboek van Koos de Koala.

In de theatervoorstelling ‘Koos & Moos’ gaan de twee kamperen in het bos. Moos, die liever op Instagram en TikTok zit, valt van de ene verbazing in de andere.

Wens voor een groenere aarde

Als de twee vrienden een jonge boomspruit vinden die lijkt te groeien als ze er goed voor zorgen en het aandacht geven, hebben ze een missie: de kleine spruit laten groeien tot een mooie grote boom! Maar kan Moos zijn angst voor spinnen en regen opzij zetten voor de droom van zijn beste vriend?

Duurzaamheid, milieuvervuiling en de wens voor een groenere aarde zijn behoorlijke uitdagingen, zeker voor de allerkleinsten. Door spannende verhalen te vertellen en liedjes te zingen waarbij iedereen mag meedoen, leren Koos & Moos kinderen op een speelse en positieve manier lief te zijn voor onze aarde.

Speellijst Koos & Moos

Vanaf2 Producties komt met de voorstelling Koos & Moos naar theaters in heel Nederland. Op de speellijst hieronder zie je in één oogopslag in welke plaatsen je erbij kunt zijn! Waar ga jij ervan genieten met je kind(eren)?