Muk - De Grote Haay

Het vrolijke hondje komt naar het theater!

We kennen Muk allemaal van de vrolijke boekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder. Nu is hij ook te zien in het theater!

Muk (2 t/m 6 jaar)

Muk droomt over stippen,
dat doet hij elke nacht.
Zwarte ronde vlekken op zijn vacht.

Op zoek naar de 10e stip

Muk gaat op zoek naar een tiende stip bij de boerderij. In deze inventieve voorstelling wordt het jonge publiek getrakteerd op een visueel feestje.

Poppenspel & techniek

Door klassiek poppenspel te combineren met moderne techniek als verborgen camera’s, greenscreen en een groot LED-scherm springt de kleine hond van de ene in de andere wonderlijke wereld.

Boekenserie Muk

‘Muk’ is een boekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder die de prentenboeken top-10 haalde van de Nationale Voorleesdagen 2021. ‘Muk’ is vertaald in het Duits en het Chinees. Muk kan nogal onhandig zijn, maar zijn aandoenlijke goedwillendheid en zijn open blik op de wereld, maken het een hondje om van te houden.

Recensies van Muk

Theaterkrant: ‘Mooist is de scene waarin Muk een heuse transformatie doorgaat’
Musicalworld (****) ‘Peutervoorstelling ‘Muk’ verwondert ook volwassenen’

Muk is van de makers van ‘1,2,3,4 poppetje van papier’, ‘De stille kletsmajoor’ en ‘In de kelder staat een huis’.

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema en Dennis de Groot. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker.

Mark schreef o.a. Oma mag ik mijn pop terug?, Joep!, Sterrenwachter, De vriendelijke Draak en Johannes de Parkiet. Als acteur en regisseur werkte hij bij Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Hij speelde in de TV series ‘Sesamstraat’, ‘Koekeloere’, ‘Boterhamshow’ en ‘De Sprookjesboom’. En hij organiseert het familiefestival Wortelpop en Het Kinderboekenfeest!

Speellijst Muk - De Grote Haay

De Grote Haay komt met de voorstelling Muk naar theaters in heel Nederland. Waar ga jij deze heerlijke voorstelling meemaken met je kind(eren)?

 Overijssel

 Groningen