Professor S.

Klein Amsterdam Producties

In Professor S. leer je alles over je brein!

Deze grappige en muzikale voorstelling is gebaseerd op de kinderboeken van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek.

Professor S. is een realistische, maar ook magische, muzikale en humoristische voorstelling. Super interessant om met je kind(eren) vanaf 6 jaar naartoe te gaan!

Professor S. (6+)

Professor S. reist met zijn laboratorium door het land. Hij helpt iedereen door ze te leren beter te rekenen, harder te lopen, gezonder te zijn en ook nog liever worden.

Als een ware stand-up comedian legt hij uit hoe onze hersenen werken. De professor meet zijn ademhaling, zijn zuurstof en zijn hartslag en met een muzikale machine brengt hij zijn lijf en zijn hersenen in beweging.

Maar wanneer hij een foutje maakt, ontstaat er kortsluiting in de machine! Professor S. komt in een rollercoaster aan emoties en fysieke veranderingen terecht. Wordt hij zijn brein weer de baas?

Voorstelling over het brein

Professor S. is een verbluffend realistische, maar ook magische, muzikale en humoristische voorstelling over het brein, die antwoord geeft op vragen als: “Hoe word ik de beste versie van mezelf?” en “Kan ik zelf mijn toekomst vormgeven?”.

De voorstelling is gebaseerd op de kinderboekenserie van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek. Scherder kreeg als hoogleraar neuropsychologie landelijke bekendheid door zijn humoristische en bijzondere colleges bij DWDD.

De kern van zijn werk is het belang van bewegen en muziek. Deze voorstelling maakt zijn gedachtegoed toegankelijk voor kinderen.

Speellijst Professor S.

Klein Amsterdam Producties komt met de voorstelling Professor S. naar theaters in heel Nederland. Op de speellijst hieronder zie je in één oogopslag in welke plaatsen je erbij kunt zijn! Waar ga jij ervan genieten met je kind(eren)?