Ravi de Robot - Theater Sonnevanck

Coproductie met Silbersee

Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Gemaakt in samenwerking met Universiteit Twente!

Ravi de Robot (5+)

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor, de koelkast komt de drankjes brengen, de prullenbak ruimt de rommel op en zet zichzelf iedere woensdag buiten. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig.

Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag achter zijn computers te beeldbellen.

Robot als beste vriend

Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi. Niet zomaar iemand, want Ravi is een robot met een eigen wil. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend.

Sas en Ravi zijn altijd samen, een onafscheidelijk duo. Haar vader wordt er gek van. Wat moet hij met dit nieuwe gezinslid? Want laten we eerlijk zijn… robots leven toch niet? Of wel soms?

In Ravi de Robot nemen Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Yung-Tuan Ku, Georgi Sztojanov en een echte robot je mee in een avontuur waarin de wereld op zijn kop staat en je niet meer weet wie wie bestuurt.

Theater Sonnevanck

Theater Sonnevanck is één van de grote jeugdtheatergezelschappen van Nederland. Ze zijn in heel Nederland (en ver daarbuiten) actief en maken professioneel jeugdtheater voor iedereen vanaf 4 jaar.

met Silbersee & Universiteit Twente

Ravi de Robot is een coproductie van Theater Sonnevanck en Silbersee, in samenwerking met Universiteit Twente.

Speellijst Ravi de Robot - Theater Sonnevanck

Theater Sonnevanck komt met Ravi de Robot in theaters in heel Nederland. Waar ga jij de voorstelling meemaken met je kind(eren)?

  Noord-Brabant

  Utrecht

  Gelderland